Iridesse Production Press

NYHET! (lanseres i Mai) Iridesse Production Press

  • Six Colour Print Engine
  • Underlay with Specialty Dry Ink
  • White and Clear Dry Ink
  • A Variety of In-Line Finishes

Printing speed

  • A4:120ppm
  • A3:60ppm

Kontakt oss

X-Partner Bergen AS;
Atle Færevåg  atle@xpartner.no
Tlf 55590710

Fuji Xerox oppretter et nytt digitalt utskriftsmarked med industriens første single-pass, seks-fargede utskriftsmotor
Iridesse ™ Produksjonspress: Produksjonsskriver for utskrift av spesielle farger, inkludert metallisk

Ved hjelp av xerografi, kan denne nye produksjonsskriveren med en fargeprintmotor skrive ut forskjellige spesialfargene, inkludert metallisk med et enkelt pass, ved å ha inntil to ekstra spesialitet tørkefarger av gull, sølv , klar og hvit * 3.

First-in-the-industry single-pass, seks-fargemotor realiserer bred spesialfargeutskrift

Iridesse ™ Production Press kan med den nyutviklede single-pass, seksfargede utskriftsmotoren skrive ut iøynefallende bilder med den xerografiske fargeprinterprosessen ved å bruke opptil to spesielle, tørr blekk utvalgt fra gull, sølv og klar i tillegg til de vanlige cyan, magenta, gul og svart (CMYK). Fortsett, hvitt, tørt blekk vil også bli lagt til spesialtørrelsen for tørr blekk for å imøtekomme utskrift på mørk eller annen spesialpapir. Sammenlignet med utskrifter med bare vanlige CMYK-tørkefarger, øker adopteringen av spesielle tørt blekk utvalget av uttrykk, produserer en toppfinish og gir mer følelse av behagelighet i de trykte bildene, noe som gir verdier for effektive markedsføringsaktiviteter.

Den nylig lanserte trykkmotoren gjør det mulig å behandle CMYK lag på toppen av det spesielle tørre blekklaget. I tillegg kan et overlegg av en annen spesial tørt blekk også behandles på toppen av CMYK tørkeblokklag, som er en funksjon tilgjengelig med det forrige produktet, Color 1000i Press. Mens konvensjonell offsettrykk krever blanding av sølv blekk for å lage metallisk blekk, realiserer dette nye produktet samtidig

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer