X-Partner Bergen AS er blant landets største leverandører av Xerox teknologi. 

Flere av selskapets ansatte er sertifisert innen Management Print Service og innenfor teknisk post sale. I 2016 leverte X-Partner Bergen flere hundre produkter på Vestlandet og til en rekke skip I utenriksfart. Selskapet har i tillegg sertifiserte analytikere innen grafiske tjenester og er Xerox’ representanter for leveranser til grafiske bedrifter.

X-Partner Bergen er «fortsettelsen» av tidligere Xerox Bergen og Rank Xerox avd. Bergen. Flere i selskapets ledelse har fartstid fra tidlig 80-årene og den gang Rank Xerox. X-Partner har lokaler i Nye Sandviksvei  13.

null

X-Partner Bergen AS

Markedsnavn: xpartner.no / Xerox Partner Bergen
Org. nr.: 991 421 351
Daglig Leder: Jarle Asheim
Salgssjef: Dag Erik Jørgensen
Administrasjonsleder: Tove Larsen
 • null

  Tove Larsen

  Er selskapets  leder for all salgsstøtte, fakturering og kontrakter. Har vært med siden 2008.

 • null

  Dag-Erik Jørgensen

  Er Salgssjef og har ansvar for salg, support og møtebooking. Har kundeansvar for en rekke av bedriftens «Large Account». Har nesten 10 års erfaring i bedriften.

 • null

  Jarle Asheim

  Er selskapets leder og startet sin karriere i  Rank Xerox AS 1. mars 1987. Blant få i bransjen med 3o års fartstid.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer