Papirets levetid – Effektiv bruk av papir

Effektiv bruk av papir hos Xerox

Vi anerkjenner vår forpliktelse til ansvarlig anskaffelse av papir samt å legge til rette for effektiv papirbruk, og vi forplikter oss til målet om en forsyningskjede for papir med null avskoging. Vår strategi begynner oppstrøms med fiberkilden og fortsetter med bearbeiding og produksjon, gjennom bruk og avhending. Vi benytter en flergrenet tilnærming gjennom partnerskap med våre kunder og leverandører og andre interessenter, inkludert ikke-offentlige organisasjoner, offentlige instanser og akademia. Vårt langsiktige mål er å støtte en bærekraftig papirsyklus og minimere miljøpåvirkning samtidig som kundenes krevende forretningsbehov oppfylles.

Gjennom vårt partnerskap med PrintReleaf. Xerox-kunder har mulighet til å bidra til tilplanting av globale skoger og å redusere deres generelle bærekraft-fotavtrykk. Basert på temaet «Du skriver ut én, vi planter én», brukes papirbruksrapportering til å likestille antall trær som tilplantes til geografiske behov.

I 2013 inngikk Domtar en avtale med Xerox om kjøp av Xerox’ papir- og medieproduksjon i USA og Canada. Avtalen gir Domtar eksklusive rettigheter for markedsføring og distribusjon av Xerox-merkepapir og utskriftsmaterialer. Les mer om Domtar og bærekraft. Samme år ble Xerox’ papirvirksomhet i Vest-Europa solgt til Antalis. Les mer om Antalis bærekraft-charter.

Xerox opprettholder papirvirksomheten i noen land som er del av Xerox Developing Market Operations. Vi bruker strenge retningslinjer for anskaffelse av papir for selskaper som leverer papir til Xerox for videresalg. Kravene dekker alle aspekter av papirfremstilling, fra skogsforvaltning til produksjon av ferdige varer. Når det er mulig, leverer vi papir som overholder tredjeparts standarder for bærekraftig skogsforvaltning, inkludert Forest Stewardship Council (FSC) og Program for the Endorsement of Forest Certification (PEFC). I de begrensede tilfellene der sertifisert papir ikke er tilgjengelig, samarbeider Xerox med leverandører for å sikre at sammenlignbare prinsipper følges.

Effektiv bruk av papir

  • Xerox-utstyr og -programvare er utviklet for å hjelpe kundene til å gjøre mer effektiv bruk av papir.
  • Funksjonen «Earth Smart», integrert i den globale skriverdriveren, bringer flere ressursbesparende innstillinger sammen ved et enkelt klikk på en knapp. Disse funksjonene, for eksempel duplex, Flere-opp, sikkerhetsutskrift og tonerbesparende moduser, gjør det lettere for kundene å ta ansvarlige utskriftsvalg.
  • Xerox® Enterprise Print Services-kunder har tilgang til sofistikerte utskriftsadministrasjons- og rapporteringsverktøy, for eksempel Xerox® Print Agent som bruker flere metoder for å oppmuntre og spore ansvarlig utskriftsadferd.
  • Programvareprodukter som DocuShare® og FreeFlow® Digital Workflow Collection hjelper Xerox-kunder med å redusere papirforbruket ved å legge til rette for elektronisk dataadministrasjon, skann til e-post, utskrift på forespørsel og distribuere-og-deretter-skrive-ut arbeidsflyter. Programvareløsninger for kontoret Programvareløsninger for produksjon
  • Vi undersøker også kreative måter å engasjere ansatte i ansvarlig papirbruk med Xerox®-arbeidsplassløsninger og Xerox® Print Awareness-verktøyet. Lær mer om styrte utskriftstjenester.

Les også om målet med redusere karbonavtrykk her

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer