Regulering kjemikalie og farlige stoffer i miljøet

Regulering av bruk av kjemikalier

Xerox har i lang tid arbeidet for å minimere bruken av farlige stoffer i våre produkter. Med hensyn til dette har vi iverksatt strenge interne standarder og har utarbeidet krav til våre forhandlere for å regulere bruken av kjemikalier i Xerox-produkter, deler og forbruksartikler.

Standarden EHS 1001: Xerox’ krav til helse, miljø, sikkerhet og bærekraft hos leverandørene: Forbud/restriksjoner mot kjemikalier og merking av deler, fastsetter reguleringskrav som må følges, kjemikalieforbud og -restriksjoner og merking av deler for deler og materiale som skal brukes i elektroniske produkter og emballasje. Standarden EHS 710: Emballasje, angir de minste miljø-, helse- og sikkerhetskravene for emballasje av produkter, deler eller materialer som sendes til et hvilket som helst produksjonssted, distribusjonssted eller kunde fra leverandører eller andre Xerox-steder. Alle forhandlere må oppfylle disse kravene som en forutsetning for å kunne samarbeide med Xerox.

Xerox fører i tillegg streng kontroll med innholdet i forbruksartiklene våre (toner og blekk), noe som ytterligere begrenser bruken av stoffer.

EUs REACH-forordning

Forordning 1907/2006/EF om registrering, vurdering, godkjenning og begrensning av kjemikalier (REACH) har som mål å etablere et rammeverk for å vurdere effekten kjemikalier har på miljøet og menneskers helse, og for å vurdere om de mest potensielt farlige av disse kjemikaliene skal være gjenstand for godkjenning eller forbud. Xerox forventer å oppfylle alle kravene i REACH-forordningen når disse bestemmelsene blir satt i kraft og er gjeldende.

Oversikt over Xerox og samsvar med REACH (PDF, 40 KB)

Her kan du lese mer om hvordan Xerox opprettholder ren luft og vann i sin produksjon

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer