Xerox
Versalink C405
Produktinformasjon

Xerox® VersaLink® C405

-Fakta i korthet

  • Skriver ut opptil 35 sider/min
  • 50-arks automatisk dokumentmater for dobbelsidig utskrift med singlepass-teknologi
  • NFC Tap-to-Pair samt Wi-Fi (tillegg) og Wi-Fi Direct (tillegg)
  • Standard papirkapasitet 700 ark / maksimalt 1 250 ark
  • 150-arks manuelt magasin
  • Opptil 600 x 600 x 8 dpi
Xerox Versalink c405
Versalink c405

Versalink C405n

Enkeltsidig

KJøp
Versalink c405

Versalink C405dn

Dobbeltsidig

KJøp
Versalink c405

Versalink C405dnm

Dobbeltsidig m/serviceavtale

KJøp

VersaLink C405 revolusjonerer produktiviteten med neste generasjons funksjoner samt enkel, umiddelbar skytilkobling og mobil tilkobling. Laget for hvordan du arbeider i dag og klar for vekst i morgen – med all fleksibilitet og allsidighet virksomheten din trenger for å arbeide bedre med minimal IT-støtte og maksimal sikkerhet.

Kontakt oss for mer informasjon!

Kraftig ytelse og trygghetsfølelse.
Rett etter at du har pakket den opp kan du regne med at VersaLink C405 konsekvent og feilfritt utfører de oppgavene som gjør at bedriften din fungerer mer effektivt. Installasjonsguide som ikke krever IT-resursser og funksjoner for steg-for-steg-konfigurasjon hjelper deg med å komme raskt i gang uten problemer. VersaLink-funksjoner er fullstappet med funksjoner og tidsbesparende Xeroxteknologi som er laget for rask informasjonsdeling og minimere inneffektive arbeidsforhold. Kontroller at informasjonen er korrekt med forhåndsgranskning av skanning og fax, og gjør mer med skannede dokumenter gjennom innebygget optisk tegngjenkjennelse (OCR).

Når det gjelder å beskytte kritiske dokumenter og data, tilbyr VersaLink-maskiner et spekter av strenge sikkerhetsfunksjoner, inkludert beskyttet utskrift og autentisering med kort for å begrense tilgangen. Med VersaLink C405 kan du føle deg trygg på at dokumentene dine fremstilles på best mulig måte – noe som fremstille deg på best mulig måte – og gir deg den tryggheten du trenger når du lager presentasjoner for kunder.

Enkel, effektiv og helt ny.
Med den tilpasningsdyktige 5-tommerskjermen i farge kan du utføre arbeidsoppgaver og bruke funksjoner ved å trykke, dra og klype på en like praktisk og brukervennlig måte som på mobiltelefonen.

Forhåndsinstallerte Xerox® ConnectKey®-apper bidrar til å optimalisere effektiviteten og via skjermen får du enkel tilgang til det omfattende Xerox® App Gallery for utvidet funksjonalitet f.eks. Xerox® Easy Translator Service-appen som raskt oversetter skannede dokumenter til en rekke språk.

Effektiviser arbeidsoppgaver gjennom å spare vanlige innstillinger som forhåndsinnstillinger for enkel konfigurering av jobb med ett trykk. Med Simple ID angir individuelle brukere og brukergrupper en bruker-ID og passord en gang og kan deretter raskt, enkelt og sikkert få tilgang til forhåndsinnstillinger som er spesifikt for arbeidsoppgaver og ofte bruke apper på en tilpasset startskjerm.

Frihet og apptilpasset funksjonalitet.
Multifunksjonsfargeskriveren VersaLink C405 gir deg friheten til å arbeide der du vil og hvor du vil, siden du rett ettter å ha pakket den opp kan tilkoble til Google Drive™, Microsoft® OneDrive® og DropBox™ samt få tilgang til utvidede funksjoner gjennom Xerox® App Gallery.
Funksjoner for å tilkoble og skrive ut fra forskjellige enheter er avgjørende for dagens medarbeidere og VersaLink-maskiner oppfyller disse behovene med funksjoner for Wi-Fi (tillegg) og Wi-Fi Direct Android™, Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair og Mopria®.

TIlbehør

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer