CoverPlus – Dekning som gir deg trygghet

CoverPlus er Epsons utvidede garanti- og serviceplaner som gir deg trygghet på at du er dekket for alle deler og arbeid i hele levetiden til CoverPlus-kontrakten din.

Vi har forpliktet oss til å tilby en rask, pålitelig service for å sikre at Epson-produktene dine er i gang igjen og fungerer problemfritt så snart som mulig.

Prioriterte servicebesøk

Din CoverPlus-reparasjon har førsteprioritet hos oss. Nettverket vårt av autoriserte Epson serviceagenter vil sørge for at vi kan respondere på reparasjonen din raskt og praktisk for deg.

 

Originale deler og arbeid

Utstyrt av Epson-opplærte teknikere. Alle reparasjoner på Epson-produkter bruker originale Epson-reservedeler, laget etter samme høye spesifikasjon som produktet. Epsons lokale og sentrale lager sørger også for at reservedeler er enkelt tilgjengelige, noe som reduserer nedetiden.

Retur til base

Servicepakken tilbyr reparasjon av produktet ditt på et Epson-autorisert servicesenter for varigheten av den valgte dekningsperioden. Deler og arbeid dekkes. Noen deler som er angitt som livsvarige eller som vedlikehold, skiftes bare ut ved svikt, ikke ved slutten av levetiden. Du sender eller tar det defekte produktet til et Epson-reparasjonssenter, og når det er reparert, returneres produktet til deg med posten.

På stedet

Servicepakken tilbyr reparasjon av produktet ditt på stedet av en Epson-autorisert serviceagent. Teknikeren vil besøke deg for å reparere produktet ditt. Vi tar sikte på å respondere innen to virkedager.

Bytte på stedet

CoverPlus tilbyr reparasjon eller erstatning av produktet ditt på stedet av en Epson-autorisert serviceagent. En tekniker vil besøke lokalene dine for å hente den defekte enheten og ta den med til ditt lokale servicesenter for reparasjon. Når den er ferdig, vil det reparerte produktet bli returnert.

Ta kontakt med oss, så finner vi plotteren som passer for deg!

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer