• 1. mars 2017

Xerox® VersaLink® C405 – Enkel og effektiv

Xerox® VersaLink® C405 – Enkel og effektiv

Xerox® VersaLink® C405 – Enkel og effektiv 1024 576 Xpartner.

 Xerox® VersaLink® C405

Enkel, effektiv og helt ny

Den fem tommer store fargeberøringsskjermen er både tilpassbar og reaktiv slik at du kan sveipe og knipe deg gjennom oppgaver og funksjoner like lett som med en mobil. Xerox Connect Key gir optimal kontoreffektivitet, og skjermbasert tilgang til hele Xerox app Gallery, blant annet Easy Translator Service-appen som ovrsetter  skannede dokumenter til mange forskjellige språk.

Med Simple ID-funksjoner trenger individuelle brukere og grupper bare å angi bruker-ID og passord én gang for å få rask, sikker og enkel tilgang til oppgavespesifikke forhåndsinnstillinger og ofte brukte apper på en personlig tilpasset startskjerm.

Last ned PDF her eller gå til Xerox’ faktaside her

 

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer