• 10. oktober 2023

Ecobox – Resirkuler med Xerox

Ecobox – Resirkuler med Xerox

Ecobox – Resirkuler med Xerox 1024 375 Xpartner.

Å være ansvarlig som global borger er en del av vår arv, og vi opprettholder de høyeste idealer for integrasjon, innovasjon og fortreffelighet i alt vi gjør. Vi investeringer i innovasjon til teknologi og tjenester som hjelper kundene våre til å bli mer produktive, lønnsomme og bærekraftige. Vi gjør dette med de samme kjerneverdiene som grunnleggeren vår etablerte for flere tiår siden.

Som en del av dette er viktigheten av resirkulering og bærekraft.

Xerox-tonere, så vel som ikke-Xerox-tonere, kan resirkuleres raskt og enkelt med Xerox Eco Box. Eco Box-programmet lar deg returnere brukte tonerkassetter slik at vi kan resirkulere dem for gjenbruk.

Xerox er forpliktet til ansvarlig og miljømessig forretningspraksis. Når du går tom for toner, kan vi sammen med Xerox ta de brukte kassettene dine og gi dem et nytt liv. Xerox vil rense, etterfylle, teste og sende toneren din enten tilbake til deg eller til et annet selskap.

Ønsker du å lese mer om resirkuleringsprogrammet, se her!

Takk for at du ønsker å resirkulere de brukte forbruksartiklene fra Xerox kopimaskiner og printere!

Du kan få tilsendt en miljøboks ved å sende e-post til ecobox@xpartner.no. Oppgi firmanavn, adresse og hvilken Xerox maskin du har så blir dette levert og hentet på ditt kontor. Denne blir hentet når dere bestiller ny eller ber om henting.

Har du noe spørsmål angående ecobox eller resirkulering av Xerox produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer