Nå alle på en gang med SmartSign

Nå alle på en gang!

Den eneste programvaren du trenger for å kunne publisere intern og ekstern kommunikasjon. Enkel å bruke, og du kan
publisere på flere enheter samtidig. I tillegg til å være veldig stabil og fleksibel, og egnet for alle typer bransjer, er plattformen vår også veldig brukervennlig. Dette betyr at alle i bedriften kan bruke Smartsign, både til informasjon og inspirasjon.

Smartsign Display Manager

Med bare et par klikk kan du formidle meldinger på skjermene du velger. Når som helst. Hvor som helst. Plasser budskapet ditt der mennesker er på farten, og kommuniser det som er relevant og interessant til enhver tid. Informere, inspirere, selge, assistere og samhandle.

Smartsign Display Manager er egnet for de fleste maskinvareplattformer som Samsung, NEC, LG, Philips, Qbic og Windows PC.

Det er enkelt å dele informasjon med Smartsign – uansett om du bruker animasjoner, video, tekst eller stillbilder. Du kan bruke eksisterende programvare som PowerPoint for å lage innhold, og det er også forskjellige forhåndsdefinerte maler som hjelper deg.

Uansett hvor du er, kan du kontrollere skjermene dine. Du kan legge forskjellige meldinger på forskjellige skjermer, og planlegge når du vil at de skal vises. Alt skjer i sanntid, og hvis noe må justeres, kan du endre det umiddelbart.

Egnet for:

Intern kommunikasjon

Hotell

Idrettsanlegg

Kjøpesenter

Skoler og universitet

Resturanter

Sykehus, syke- og pleiehjem

Planlegg innhold til skjermene dine:

  • Brukervennlig
  • Ubegrenset antall brukere
  • App for smarttelefoner
  • Synkroniserer filene dine
  • Planlegg kampanjer ol i god tid!
Integrasjon og eksterne systemer.

Kan jeg vise informasjon fra eksterne systemer på skjermene mine Mesteparten av tiden er svaret ja. Vil du vise Instagram-feeden din? Bare bruk den ferdiglagde malen! Vil du gjøre noe litt mer komplekst, som å vise produksjonsdata fra flere datakilder? Ring oss, så finner vi ut av det!

Noe for deg? Ta kontakt med oss, så finner vi løsningen som passer deg best!
Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer