XPartner.no stolt sponsor av

XPartner Bergen er stolt sponsor av 13 lokale idrettslag og organisasjoner i Bergen og Omegn. Vi sponser bredde og ikke bare elite eller enkeltutøvere. For oss er det viktig å løfte barn og unge frem og skape trygge arenaer for dem.

Vosscup – Norges største baneturnering går av stabelen i juni hvert år, hvor X-Partner har gjennom flere år vært ansvaret for all printing av fotballkort, diplomer, plakater og formidler trykksaker generelt.

Vi gleder oss!

Bergen Håndball

Bergen Håndball er så mye mer enn bare sport og hva som skjer på håndballbanen. Prosjektet Bergen Håndball baserer seg på å skape begeistring og tro på en bedre fremtid gjennom ulike prosjekter og virkemidler. Ved hjelp av klubbforum skal vi være en sentral og effektiv aktør for regionens håndballklubber når det kommer til administrativt – og sportslig kompetansedeling. I tillegg skal klubbforum støtte opp inn under våre ulike prosjekter som håndballskoler, hvor vi vil lage en arena for alle. Det vil si at vi sammen med klubbene arrangerer lokale og kostnadsfrie håndballskoler som sammen skaper rammer for en bedre fremtid for barn og unge. Nedenfor kan du lese mer om de ulike virkeområdene som er våre tre bærebjelker til en «perfekt klubbdrift».

Åsane Fotball

Åsane Fotball har en sterk forankring i lokalsamfunnet i bydelen. I generasjoner har barn, foreldre, besteforeldre, trenere, ledere, oppmenn og dommere fra lokalmiljøet engasjert seg i fotballfellesskapet. Dette engasjementet bygger vi klubben på og Åsane Fotball skal være en viktig bidragsyter til å skape en god bydel å bo i.

På klubbens A-lag finner man alltid spillere som begynte i klubben som barn og hovedvekten av spillerne er fra Hordaland.

Frøya Basket

Det har vært spilt basket i Frøya siden 1986, men Frøya Basket som vi kjenner det i dag ble stiftet i 2002. Vi holder til på Melkeplassen i vår egen storstue, Frøya Arena.  Vi har flere treningsgrupper som ikke deltar i seriespill, men som har det veldig gøy med basketball på trening.

Frøya Basket er en bredde- og eliteklubb der BLNO-laget drifter seg selv gjennom et eget utvalg satt av styret i klubben. Det er viktig for Frøya Basket at satsningen i BLNO er fruktbart for bredden. Mange av klubbens trenere har tilknytning til og er finansiert av elitelaget.

Herdla Golfklubb

Herdla Golfklubb er en klubb med vel 420 medlemmer. Vi holder «hus» på Herdla, helt på nordspissen av Askøy, hvor vi har en 9 hulls bane i naturskjønne omgivelser. Herdla Golfklubb er en inkluderende klubb som legger vekt på et sosialt miljø og med mange felles aktiviteter for både store og små. I 2009 åpnet den nye 9-hulls banen som er par 62.
Banen ligger i naturskjønne omgivelser på Herdla.

Herdla Golfklubb er en inkluderende klubb med mye sosialt og fellesaktiviteter for både store og små.
Vi arrangerer også opplæringskurs for nybegynnere (VTG-kurs).

Bjørnar Idrettslag
Arna Bjørnar Damefotball
Fyllingen Basket
Ramsøy IL
Telavåg Idrettslag
Flaktveit Idrettsklubb
Voss Fotball
Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer