65 > 86 tommer
Touchskjerm
Til din bedrift

Touchskjermer – i3TOUCH X-ONE

Touchskjermer – i3TOUCH X-ONE 1024 700 Xpartner.

AV utstyr til bedrifter

X-Partner Bergen kombinerer ofte salg av kontorutstyr med AV utstyr i leveranser til bedrifter.

Det er stor etterspørsel for touchskjermer i størrelse 65 > 86 tommer. De fleste mottakere installerer selv skjermen i egnet lokale, men vi bistår gjerne hele installasjonsprosessen om ønskelig for våre kunder. Møterommet blir mer interaktivt om man ønsker å kombinere dette.

Stikkord når man skal velge en stor og moderne touchskjerm til møterommet er gjerne;

 • Trådløs tilkobling som fungerer med alle operativsystem, mobiler og nettbrett

 • Innebygget whiteboard i selve skjermen
 • 4K oppløsning og meget god bildekvalitet
 • Monitor som kan ligge, henge i tak, festes horisontalt og vertikalt på vegg.
 • 5 års garanti som standard
 • Kan enkelt laste ned tilleggsfunksjoner som eksempelvis deling av whiteboard til ytterligere touchskjermer, mobiler, PCer og nettbrett hvor man samarbeider på samme whiteboard.

Noe mer etterspør man sjelden.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering i form av leie pr. måned som et alternativ til kjøpspriser. Kontakt våre konsulenter for mer veiledning.

i3TOUCH X-ONE 86″ 4K,450 nits,Android11

Møt i3TOUCH X-ONE, den beste i3TOUCH-skjermen til nå. Arbeid med tankehastighet takket være Android 11 og en Octa-Core CPU med 8 GB RAM. Det er en robust, kraftig og intuitiv enhet som er enkel å bruke for alle. Vi gjør vedlikeholdet av enheten din enkelt med automatiske over-the-air oppdateringer og fjernadministrasjonsmuligheter.

RIKTIG LYD & LYS

Våre interaktive skjermer er forhåndsinstallert med i3STUDIO. i3STUDIO leverer alt du trenger for å gjennomføre din beste leksjon, pitch, presentasjon eller idédugnad.

Med DC Dimming-modus, et blått lysfilter og et antirefleksbelegg tilbyr denne i3TOUCH en klassens beste seeropplevelse som reduserer tretthet i øynene enormt. Sertifisert av TüVRheinland

Det avanserte lydsystemet pumper ut høy og fyldig lyd som er i stand til å fylle et helt rom. Den håndterer lav-, mellom- og høydenivåer med kompetanse, takket være den integrerte subwooferen.

PLUG & PLAY

I3TOUCH X-ONE er tilgjengelig med en OPS-spor. Denne alt-i-ett-løsningen inneholder en OPS-datamaskin med lysbilde, konfigurert med den nyeste Windows Professional. Bare slå på skjermen og begynne å jobbe umiddelbart.

ØVRIGE PRODUKTER

 • i3TOUCH X-ONE 65″ 4K,450 nits
 • i3TOUCH X-ONE 75″ 4K,450 nits

MOBILITET

Kombiner i3TOUCH med en i3FLOORSTAND for å sikre fleksibilitet og mobilitet i møterommet. Med mobilstativet kan du enkelt flytte i3TOUCH. Du kan raskt justere høyden på stativet med et trykk på en knapp.

REFERANSER

Ta gjerne kontakt med noen av våre kunder som har installert store skjermer i sine lokaler de siste månedene:

 • First Hotels (Rosenkransgaten)
 • Tidsbanken (Minde)
 • Norgeshus (Florvåg)
 • Radio Bergen 5000 (Skuteviken)
 • Blindeforbund, Kalfaret
 • Sønnico AS, Øvre Fyllingen
Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer