Unngå dobbelt booking – Smartsign Room

Unngå dobbeltbooket møterom og skap en tryggere hverdag med vår komplette møteromsløsning. Smartsign Room synkroniserer automatisk med Office 365 og Google Kalender.

Smartsign Room er en komplett løsning med touch skjerm som kan hjelpe deg med å organisere møter enkelt og sikkert. Møter synkroniseres automatisk med din kalender og vises godt synlig på displayet.

Den digitale møteroms administrasjonen gir dine ansatte og besøkende tryggere møter ettersom du kan justere antall personer som kan oppholde seg i ett møterom. Det hjelper dere også med å unngå dobbeltbooking av møterom.

Sikkerhetsstandardene i områder hvor folk møtes har endret seg. Innbydende møterom med moderne møbler og fantastisk utsikt var viktig før. Med dagens situasjon i verden har vi behov for luftige møterom, ha god ventilasjon og renslighetsrutiner. Antibac har blitt mer viktig enn en prosjektor.

Hva kan vi gjøre for å gjøre det tryggere? Minn dine møtedeltagere på å holde avstand, bruke antibac og vaske rommet etter bruk med en melding på skjermen. Du kan også justere rommets maks antall deltagere, for å forsikre at ikke for mange oppholder seg i samme rom.

Smartsign Room hjelper deg med å holde oversikt over dine møterom. Ingen flere dobbeltbookinger av møterom, takket være vår synkronisering mot to av verdens største kalender systemer (Office 365 og Google Workspace) Noe som gjør at dine skjermer er synkronisert mot din kalender i real time.

Avlyste møter som ikke er blitt avlyst i kalenderen blir automatisk slettet fra Smartsign Room kort tid etter at møtet skulle ha startet. Dette da det kreves at man bekrefter møtet når man går inn i møterommet.

Liker du tanken på å ikke ha for mange kontakter og forskjellige systemer å forholde deg til? Samle alle dine digitale skilter på ett sted!

Kontakt oss i dag, for å få mer informasjon om hvordan Smartsign kan hjelpe deg til å optimalisere dine løsninger etter dine behov.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer