Xerox ® ConnectKey ® en smart jobbassistent

Arbeidsplassmiljøet utvikler seg stadig. Teknologier og prosesser som var vanlige for fem eller ti år siden, er nå gamle og utdaterte. I tillegg til stadig ny teknologi er nå millenniumsgenerasjonen i ferd med å gå ut på arbeidsmarkedet. Millenniumsgenerasjonen er den første generasjonen som er vokst opp digitalt. De er vant til å være mobile, tilkoplede og alltid på. De forventer at alle prosesser skal være effektive og sømløse. Hvis virksomheter vil være konkurransedyktige, må de ta i bruk ny, avansert teknologi.

Xerox® ConnectKey®-teknologi er svaret på et kontomiljø som stadig er i utvikling. Dens smarte jobbassistent kan ikke bare kopiere, skanne, fakse eller skrive ut, men også oversette, dele og opprette elektroniske dokumenter med bare noen få skjermtrykk. ConnectKey-teknologi gjør alt dette med skytilkobling. Si adjø til spredt informasjon, usammenhengende prosesser, adskilt tilleggsutstyr og ustrukturert støtte.

ConnectKey-teknologien forandrer og tilpasser seg til kontoret og andre arbeidssteder slik at de ansatte kan være mer produktive og løse nye forretningsutfordringer når de oppstår.

Sikkerhet er viktig for oss, og vi vet at det er viktig for selskapet ditt også. Derfor er alle enheter med Xerox® ConnectKey®-teknologi utstyrt med vår helhetlige firepunkts tilnærming til sikkerhet, noe som gir omfattende beskyttelse for alle systemkomponenter og sårbare punkter.

Sikkerhetsfunksjoner

1. Forhindre

Omfattende sikkerhetsfunksjoner beskytter mot ondsinnede angrep, spionvare og misbruk av uautorisert tilgang til skriveren. Alle tilgangspunktene er beskyttet, både overført data eller direkte på multifunksjonsskriveren.

2. Oppdage

En omfattende maskinvareverifiseringstest, enten ved oppstart* eller ved aktivering av autoriserte brukere, utløser varsler hvis det registreres skadelige endringer i skriveren. Trellix hvitelistingsteknologi** gi konstant overvåkning av og automatisk beskyttelse mot ondsinnet programvare. Integrering med Cisco® Identity Services Engine (ISE) gjør at Xerox®-enheter automatisk oppdages på nettverket og klassifiserer dem som skrivere for å gjennomføre og overholde sikkerhetspolicy. Via samspill med de markedsledende Trellix DXL- og Cisco® pxGrid-plattformene, kan Xerox sine multifunksjonsskrivere (MFP-er) benytte en orkestrert respons som nøytraliserer trusler i kilden i det øyeblikket de oppstår.

*VersaLink-maskiner

**AltaLink, VersaLink 7100 Series, og iSeries MFP-er

3. Beskytte

Funksjoner forhindre tilsiktet eller utilsiktet overføring av viktige data til uautoriserte parter. Dokumenter frigis ikke før den rette brukeren er ved enheten, og skannet informasjon beskyttes fra uautoriserte brukere.

4. Eksterne partnerskap

ConnectKey-teknologi gir ekstra sikkerhetsstandarder gjennom vårt partnerskap med Trellix* og Cisco®. Vi måler vår prestasjon mot internasjonale standarder med sertifiseringer som Common Criteria og FIPS 140-2 for å sikre at enhetene er pålitelige selv i de sikreste miljøene.

*AltaLink-enheter


* Trellix var tidligere kjent som McAfee

Les mer om Xerox Appgallery og hvilke muligheter du har her!

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer