• 1. september 2023

Xerox kåret til leder i Quocirca MPS 22 rapport

Xerox kåret til leder i Quocirca MPS 22 rapport

Xerox kåret til leder i Quocirca MPS 22 rapport 1024 671 Xpartner.

Quocirca, et globalt analysefirma, har kåret Xerox til en leder innen Managed Print Services i sin siste rapport, Managed Print Services Market Landscape 2022 – en leverandøranalyse av det globale MPS-markedet. Xerox oppnådde den høyeste posisjonen over alle konkurrenter i bransjen både når det gjelder strategisk visjon og dybde i tjenestetilbudet..

I følge rapporten er Xerox en av de mest etablerte MPS-leverandørene på markedet, med de bredeste mulighetene på tvers av skyen, digital arbeidsflyt, sikkerhet og analyse. Selv om det skiller seg spesielt ut for sin multileverandør-tilnærming, er ConnectKey-teknologiplattformen en sterk forskjellsfaktor, som gjør det mulig for bedrifter å drive produktivitet og effektivitet på tvers av dokumentprosessene. Spesielt var Xerox den første utskriftsleverandøren som oppnådde FedRAMP (Federal Risk and Authorization Management Program)-akkreditering, som standardiserer sikkerhetsvurdering, autorisasjon og overvåking for skyprodukter og -tjenester.»

 

Les mer her!

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer