Xerox® Workflow Central Platform

Håndskrevne notater som er vanskelige å lese og ikke klare nok til å dele? Filer i et ubrukelig format eller uleselig språk? Privat informasjon som du må sensurere før sending? Listen er lang!

Disse daglige utfordringene bremser deg, stjeler dyrebar tid fra dagen din samt hindrer deg i å fokusere på det du kan best.

Møt Xerox ® Workflow Central Platform – klar for å møte alle dine hverdags utfordringer!

Fra hvilken som helst PC, mobilenhet og Xerox ® multifunksjonsskriver (MFP). Tar den seg bryet med å konvertere filer i ubrukelig format til brukbare, handlingsvennlige formater med sømløs, sikker, 24/7 tilgang fra hvor som helst. Den kan oversette til 45 ulike språk, samt konvertere din håndskrift til leselig word dokument.

Workflow Central, som er vert på den sikre globale infrastrukturen til Microsoft Azure-plattformen, gir sikkerhet på alle nivåer, og beskytter dine data og dokumenter.

Konverter dokumenter til en lydfil slik at du kan lytte hvor som helst, når som helst.

Enten du er en multitasker eller bare foretrekker å lytte til lesing, nå kan du umiddelbart lage lydfiler fra alle dokumenter. Bare sett inn øreproppene og trykk på play for produktivitet.

Ikke la feil filtype bremse deg. Konverter PDF-er, papirkopier eller bildefiler til redigerbare, digitale Microsoft Office-formater.

Ikke mer bortkastet tid på å gjenskape eller skrive inn et dokument på nytt. Gå videre med dagen ved raskt å konvertere den til redigerbare MS-formater.

En enklere måte å få notatene dine bort fra siden eller tavlen og i hendene på kollegene dine?

Gjør dem om til lesbare, redigerbare og delbare digitale filer som er enkle å lese og handle på.

Ett språk inn. Et annet ut. Umiddelbar oversettelse er lett tilgjengelig.

En raskere og enklere måte å oversette og beholde den originale layouten til dokumentene dine. Arbeidsflyten for oversettelsen bruker den nyeste teknologien for å levere umiddelbare oversettelser til over 40 forskjellige språk.

Nå ser du det. Nå vil de ikke. Si farvel til den tidkrevende og feilutsatte prosessen med manuell redigering.

Skjul konfidensiell eller personlig identifiserbar informasjon (PII) med presisjon og hastighet ved å bruke banebrytende kunstig intelligens (AI) som kan identifisere angitte ord eller fraser.

Flere filer trenger ikke bety flere problemer. Bring dem alle sammen ved å kombinere opptil 5 filer til én.

Ikke la forskjellige formater bremse deg. Kombiner enkelt to eller flere Word, Excel, PowerPoint og eksisterende PDF-filer til én, eller sett inn ett dokument i et annet.

Noe for deg? Eller har du spørsmål om løsningen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

 

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer