• 22. august 2023

Xerox WorkFlow Central

Xerox WorkFlow Central

Xerox WorkFlow Central 676 478 Xpartner.

Arbeidet blir aldri det samme igjen. Det blir faktisk bedre enn noensinne.

Hva står i veien for at arbeidet blir gjort? Hverdagslige dokument utfordringer som stanser framdriften din. Viktige, men lange rapporter som er mye lengre enn lunsjpausen din. Håndskrevne notater som er vanskelige å lese og ikke tydelige nok til å dele. Filer i ubrukelig format eller på et uleselig språk. Privat informasjon du ikke må dele utilsiktet. Listen fortsetter i det uendelige. Disse daglige utfordringene bremser deg, stjeler verdifull tid og hindrer deg i å fokusere på det som er viktigst. Dokumenter skal støtte produktivitet, ikke stå i veien for det. Det er derfor Xerox® Workflow Central Platform gir deg muligheten til å overkomme hverdagslige utfordringer på alle enheter – fra PC-en, mobilenheter og Xerox® multifunksjonsskriver (MFP). Den gjør det enkelt å konvertere filer til brukbare og praktiske formater, med sømløs og sikker tilgang når og hvor som helst.

Sted, språk, tidsmangel, filtype, enhet og andre vanlige utfordringer er ikke lenger hindringer for å gjøre jobben din. Med enkeltstående og kombinerte arbeidsflyter kan Xerox Workflow Central gi deg riktige verktøy for å få arbeidet til å flyte, slik at du kan ta tilbake kontrollen over dagen din. For hvem har vel tid til nedetid?

Like enkelt som 1–2–3, selv på en MFP

Det er intuitivt og enkelt å bruke Workflow Central, enten du bruker en mobilenhet, bærbar PC eller en MFP. Uavhengig av enhet og sted, kan du få sikker tilgang til verktøyene du trenger døgnet rundt.

For MFP-er med Xerox® ConnectKey®-teknologi kan du bruke Workflow Central direkte på enheten med ConnectKey-appen.

Omfattende sikkerhet

Workflow Central hostes på den sikre, globale infrastrukturen til Microsoft Azure og gir sikkerhet på alle nivåer, slik at opplysningene og dokumentene dine ivaretas.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer