Xerox® Workplace Cloud sparer tid og penger

Xerox® Workplace Cloud sparer tid og penger 1024 724 Xpartner.

Xerox® Workplace Cloud

Sikker utskriftskontroll for alle bedrifter

Vår brukervennlige og IT-vennlige Xerox Workplace Cloud frigjør deg fra sikkerhetsrisikoer, samtidig som det tilbyr bekvemmelighet, bruksinnsikt og dashbordbasert overvåking og kontroll over alle skriverne dine.

Xerox® Workplace Cloud leverer autentisering, utskriftsadministrasjon, kostnadskontroll, innholdssikkerhet og mobilitetsarbeidsflyter. Denne plattformen er ideell for kontoer som vil redusere lokalnettverksinfrastruktur eller administrere skrivere på flere steder og nettverk. Det er enkelt å sette opp og bruke, og fordi det er hostet i skyen, administreres alle oppdateringer og oppdateringer av Xerox. Dette frigjør dine IT-ressurser, samtidig som du opprettholder de maksimale sikkerhetsaspekter du forventer.

xerox_printsafe_progress

Nøkkelegenskaper

Autentiseringsalternativer er kompatible med et bredt spekter av bransjestandard sikkerhetslesere og -kort. Velg kort, kortløs eller til og med mobilenhetsbasert autentisering ved hjelp av NFC, Xerox® Print Portal-appen og en QR-kode for å låse opp enheter. Bruk viktige utskriftsregler for å ta kontroll over kostnader og begrense tilgangen til enheter/funksjoner på bruker-/gruppenivå.

Enkel pålogging (SSO)-funksjon til enhver SSO-aktivert tjeneste på skriveren din – for eksempel Cloud Connector-apper med mer. Autentiser skriveren på en enkel måte én gang med kortets eller mobilenhet og få deretter sikkert tilgang til alle dine multifunksjonsskriveres SSO-aktiverte apper uten å måtte utføre flere, tidkrevende påloggingstrinn.

Lær mer om EIP-teknologi

  • Fleksible utskrifts arbeidsflyter tillater direkte utskrift eller bruk av en utskriftsserver-arbeidsflyt.
  • Rimelig løsning for eneste programvare. Ingen proprietære lesere kreves, og gir selgervalg for nye installasjoner eller integrasjon med eksisterende kortlesere.

Sikkerhet

Gjør utskrift fra mobile enheter fleksibelt og enkelt. Send utskriftsjobber fra Windows OS-enheter, Google Chromebook, Mac OS, Linux og mobilapputskrift for iOS, Android og Windows Surface-nettbrett. Med en tradisjonell pull/follow-utskriftsarbeidsflyt, kan du sende jobber til en enkelt kø for utskrift og henting når du er klar.

Rimelig

  • Lite vedlikehold. Denne programvare-løsningen krever minimal Investering av tid fra IT, er lett å installere og integreres enkelt.

Flersidig løsning

En autentiseringsløsning som hjelper å minimerer programvarenes fotavtrykk. Støtter både Xerox og andre leverandører og oppdager umiddelbart når andre enheter blir lagt til i nettverket.

Alltid tilgjengelig skriver uansett hvor du befinner deg

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer