Xerox Workcentre 6515

Xerox® Workcentre® 6515

-Fakta i korthet

 • Skriver ut opptil 28 sider/min
 • WorkCentre 6515 har det nyeste grensesnittet for berøringsskjerm
 • Et justerbart 50-arks spesialmagasin tar tilpassede materialformater.
 • Magasin 2 tar 250 ark og tar justerbare mediastørrelser.
 • Opptil 600 x 600 dpi
Versalink c405

Versalink C405n

Enkeltsidig

KJøp
Versalink c405

Versalink C405dn

Dobbeltsidig

KJøp
Versalink c405

Versalink C405dnm

Dobbeltsidig m/serviceavtale

KJøp

Toner og rekvisita uten serviceavtale

Vi får veldig god tilbakemelding på leveransedyktighet, priser og oppfølgning fra våre kunder. Det gjør det motiverende å være en del av dette systemet i X-Partner

Marie Davidsen
Supplies ansvarlig

Xerox® WorkCentre® 6515 flerfunksjonsskriver med farge bygger på den enestående ytelsen til Xerox® Phaser® 6510, med avanserte produktivitetsverktøy som gjør det enklere og mer effektivt å drive, beholde og utvide virksomheten.

Ekstrem tilkopling

Enhetene våre er klare til bruk så snart de
er pakket ut av esken. DNI-konfigurasjonen har Wi-Fi-tilkobling som standard, og gir
deg frihet til å plassere maskinen hvor du vil. Den nye veiviseren for installasjon av Wi-Fi® og trådsløs utskrift (WPS) gjør det enkelt og sikkert å opprette en tilkopling. Og med Wi-Fi Direct® kan mobile enheter kople seg til direkte og sikkert.

Fantastisk bildekvalitet

Uansett hva du holder på med, kan du vise deg fra din beste side med det nyeste innen fargebildekvalitet.

 • Forbedret fargepulver.  Både Phaser 6510 og WorkCentre 6515 bruker den nye Xerox® EA fargepulverformelen som er redesignet for forbedret reproduksjonsevne for punkter og mindre fargepulveravfall. Den smelter ved lavere temperaturer, noe som også sparer energi.
 • Imponerende oppløsning. Mindre fargepulverpartikler gir finere detaljer, og med 1200 x 2400 innebygd ppt trekker til seg oppmerksomhet og gir større
 • Nøyaktige farger. PANTONE® fargegodkjente ekte fargesimuleringer og Xerox® fargekorreksjonsteknologi sikrer resultater som passer til dine forventninger.

Førsteklasses ytelse

Få bukt med det daglige arbeidet med en kraftig ytelse som bedriften trenger for å vokse og utvikle seg.

 • Flerfunksjonell produktivitet. Den plassbesparende WorkCentre 6515 flerfunksjonsskriver med farger hjelper
  deg med å spare energi og redusere forbruksartikkelkostnader ved å
  kombinere funksjonene i en kopimaskin, skriver, fargeskanner og faksmaskin i én prisgunstig enhet.
 • Fremragende ytelse. Med utskriftshastighet på opptil 28 spm kan begge enhetene støtte kravene til en virksomhet i vekst.
 • Skriv ut mer over lengre tid. Utvid med et ekstra papirmagasin med plass til 550 ark, og du kan skrive ut enda lenger uten avbrudd.
 • Spar tid. WorkCentre 6515 skanner begge sidene til et tosidig dokument samtidig med en hastighet på opptil 37 trykk per minutt. Med forhåndsvisning for skanningen kan du se den skannede filen før du sender den. Fjern uønskede sider, sjekk nøyaktighet
  og spar verdifull tid – noe som gir økt produktivitet.

Tidsbesparende oppgaveplanlegging

Tid er penger, og disse enhetene er formålsbygget for å spare både ved å forenkle og automatisere dyre og tidkrevende oppgaver.

 • Trykk i vei. Den nyeste berøringsskjermen med farger har en app-basert brukeropplevelse som minner om et nettbrett. Tilpass den til arbeidsflyten din og naviger med intuitive funksjoner på samme måte som med smarttelefoner. *1
 • Koplet til nettsky. Med bare noen enkle trinn er flerfunksjonsskriveren klar til å skanne2 til eller skrive ut fra nettskyen. Skann til
  e- post, FTP, nettverk eller noe mer jordfast, for eksempel den integrerte USB-porten på frontpanelet.
 • Enkel administrasjon. Den nydesignede Embedded Web Server er enkel å bruke og responsiv slik at du lett kan administrere skriveren eller flerfunksjonsskriveren via skrivebordet eller mens du er på farten.
 • Høy sikkerhet. Hold sensitive dokumenter borte fra utilsiktede mottakere med de nyeste sikkerhetsfunksjonene, inkludert IPsec, SNMPv3, IP-filtrering og sikker utskrift.

*1 Kun Workcentre 6515, *2 Krever støtte for Xerox® Mobile Link-app for IOS eller Android

TIlbehør

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer