Skaff deg brannmur fra Xpartner.

For å få full kontroll og innsyn over trafikk og applikasjoner er det essensielt med en brannmur som et fundament innen nettverkssikkerhet.

I en tid hvor kreativiteten til hackere er høyere enn noen gang, ser vi daglig at det oppstår nye trusler, hacking metoder og et økende blackmarked. De aller fleste har en hybrid brukervane som veksler mellom lokale applikasjoner og skytjenester. Dette viktig å ha i fokus når man skal velge hvordan man skal beskytte seg mot nettkriminalitet og andre trusler.

Hva gjør en brannmur?

En brannmur (programvare eller maskinvare) har som oppgave å avvise uønsket kommunikasjon til en datamaskin, nettverk eller et program. En brannmur skal hindre at utenforstående skal kunne nå tjenester eller informasjon som ikke er tiltenkt dem.

Den viktigste oppgaven til en brannmur er å kontrollere all trafikk som går inn og ut av nettverket, slik at ikke hackere får tilgang til interne tjenester eller programvarer eller at sensitiv informasjon blir stjålet.

I mer omfattende og større nettverk er det normalt å ha flere segmenter med ulike sikkerhetsnivåer, der brannmurer kontrollerer og begrenser trafikken mellom segmentene.

Ønsker du mer informasjon om brannmur eller trenger rådgivning? Ta kontakt med oss på itdrift@xpartner.no, så finner vi den beste løsningen for dine behov!

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer