Reduser energibruken for å verne klimaet

Som Xerox partner støtter vi oss bak Xerox sine mål om en bærekraftig fremtid. Vi har alle et ansvar for våre arvtakere og planeten sin fremtid. Les mer om Xerox sin strategi og mål for en bærekraftig fremtid under:

REDUSER ENERGIBRUKEN FOR Å VERNE MILJØET

Bransjen må gjøre sitt for å beskytte klimaet. Stadig flere land og virksomheter har allerede satt ambisiøse mål for klimatiltak, og vi applauderer dette. Vi støtter konklusjonen i klimaavtalen i Paris, som tar et stort skritt mot en lavkarbon og bærekraftig fremtid. En utsettelse av klimatiltak vil være kostbart i både økonomisk og menneskelig henseende, mens en fremskyndet overgang til en lavkarbon-økonomi vil gi flere fordeler med hensyn til bærekraftig økonomisk vekst, folkehelse, beredskap mot naturkatastrofer og det globale miljøets helse. Vi støtter klimatiltak og -politikk som er i samsvar med målene i Parisavtalen og globale avkarboniseringsplaner som begrenser oppvarmingen av jordens atmosfære til 1,5 °C over nivået før industrialiseringen. Vi har til hensikt å iverksette interne tiltak og eksterne engasjementsaktiviteter som er i tråd med Parisavtalen. Xerox har derfor satt et mål verifisert av Science Based Targets initiative (SBTi) som er i tråd med det globale målet om 1,5 °C, og sluttet seg til SBTi sin «Business Ambition for 1.5°C»-kampanje. For å oppnå dette, fokuserer vi på å redusere karbonutslipp i driften og verdikjeden vår. Dette gjør vi ved å kutte energiforbruket i anleggene våre, investere i produkt- og løsningsdesign for å redusere klimagassutslipp, tilby energieffektive løsninger for kundene våre og omfavne den digitale transformasjonen slik at vi mer effektivt kan legge ting til rette for den distribuerte og hybride arbeidsstyrken.

Redusert CO2-utslipp

Vårt mål er å oppnå karbonnøytralitet innen 2040. Siden vi etablerte våre første mål i 2003, har vi oppnådd betydelige reduksjoner i vårt energiforbruk og klimagassutslipp.

  • Fra grunnlinjeåret vårt i 2002 og frem til 2016 har vi redusert utslippet vårt med 320 000 tonn karbondioksidekvivalent (CO2e).
  • I 2016 satte vi et mål om å redusere Omfang 1 og Omfang 2 klimagassutslipp med videre 25% innen 2025, noe vi allerede oppnådde på slutten av 2019.
  • Vi fokuserer nå på å redusere Omfang 1 og 2-utslipp med minst 60% innen 2030 sammenlignet med firmaets grunnlinje i 2016, og på linje med det ambisiøse 1.5°C vitenskapelige og globale målet for oppvarming. Dette betyr at vi vil ha redusert våre utslipp med 85% sammenlignet med grunnlinja vår i 2002.
  • Vi har som mål å redusere scope 3-utslipp med 35%, noe som tilsvarer en reduksjon på over 300 000 metriske tonn klimagasser. Hvis du vil ha en detaljert oversikt over scope 3-utslipp, kan du lese Bedriftens samfunnsansvar med våre mål og sammendrag over fremdrift.

ENERGY STAR®-sparinger

  • Hver nye generasjon av Xerox-produkter kan tilby flere funksjoner og bruker mindre energi enn den foregående og på den måten bidrar de til at kundene våre sparer penger og reduserer sitt CO2-utslipp .I 2020 oppnådde 100 prosent av våre nye, kvalifiserte produktintroduksjoner ENERGY STAR-standarden. Se gjennom Xerox® Office-produktene Se gjennom Xerox®‘ produksjonsprodukter
  • Xerox er partner i det internasjonale ENERGY STAR-programmet og har lansert nærmere 500 ENERGY STAR-kvalifiserte produkter siden 1994.
  • Hvert år sparer våre ENERGY STAR-sertifiserte maskiner, som er installert i kundenes lokaler, nok strøm til å gi lys til en million amerikanske hjem i ett år. Les mer om ENERGY STAR og andre miljømerkeprogrammer fra Xerox

Multifunksjonsskrivere sparer energi

Energibesparende løsninger og tjenester

Xerox® Managed Print Services hjelper kundene med å bli mer produktive, øke energieffektiviteten og redusere materialbruken og tilknyttet avfall ved å strømlinjeforme sine utskriftsmiljøer og -prosesser. Våre digitale produksjonsutskriftsløsninger går langt i å redusere bruken av kjemikalier og bedre luftkvaliteten innendørs. Spør deg selv… hvor grønn er trykkerivirksomheten din?

Samarbeid for å redusere risikoen for klimaendringer

Les også mer om papirets levetid og syklus her

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer