WithSecure for din sikkerhet!

Kort om WithSecure:

WithSecure Elements er din enhetlige, skybaserte cybersikkerhetsplattform. Utvid sikkerhetsfunksjonene dine og få fullstendig beskyttelse mot alle typer cybertrusler – fra målrettede angrep til nulldags løsepengevare.

Fleksible modulær lar deg velge den cybersikkerhetspakken som fungerer best for deg og passer best for bedriftens behov. Få fullstendig beskyttelse eller velg en kombinasjon som fungerer for dine spesifikke behov.

WithSecure™, tidligere F-Secure Business, er Europas foretrukne nettsikkerhetspartner. Tillitet av IT-tjenesteleverandører, MSSPer og bedrifter over hele verden, leverer vi resultatbaserte cybersikkerhetsløsninger som beskytter mellomstore selskaper. WithSecure er forpliktet til den europeiske måten for databeskyttelse, og prioriterer personvern, datasuverenitet og overholdelse av regelverk.

Med mer enn 35 års bransjeerfaring, har WithSecure™ designet sin portefølje for å navigere paradigmeskiftet fra reaktiv til proaktiv cybersikkerhet. I tråd med sin forpliktelse til samarbeidsvekst, tilbyr WithSecure™ partnere fleksible kommersielle modeller, som sikrer gjensidig suksess på tvers av det dynamiske cybersikkerhetslandskapet.

Sentralt i WithSecures™ banebrytende tilbud er Elements Cloud som sømløst integrerer AI-drevne teknologier, menneskelig ekspertise og co-sikkerhetstjenester. Videre gir det mellommarkedskunder modulære funksjoner som spenner over endepunkt- og skybeskyttelse, trusseldeteksjon og -respons og eksponeringshåndtering.

WithSecure™ Corporation ble grunnlagt i 1988, og er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

Les mer om IT-Drift fra X-Partner Bergen her!

En helhetlig løsning som tilpasses dine behov

WithSecure™ Elements er en enkeltmodulære cybersikkerhetsløsning som består av et komplett utvalg av cybersikkerhetsapplikasjoner. Det inkluderer den prisbelønte sårbarhetsadministrasjon, patchadministrasjon, endepunktbeskyttelse, endepunktdeteksjon og responsteknologier, M365-dekning samt styring av skysikkerhetsstilling.

Sammen tilbyr de ende-til-ende virksomhet og skydekning. I dagens uforutsigbare, stadig skiftende forretningsmiljø hjelper vår alt-i-ett-sikkerhetsplattform deg med å bygge og vedlikeholde en robust virksomhet.

Trusselbildet endrer seg på daglig basis. Hackere blir mer profesjonelle og utstyret deres mer sofistikert. WithSecure Elements er ditt våpen mot cyberkriminelle.

Forutse, forhindre, oppdage og reagere. Alt i Elements administreres og overvåkes gjennom ett enkelt cybersikkerhetssenter, som vi administrere for deg som sertifiserte partnere.

Du kan også lese mer om WithSecure sine unike funksjoner her!

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer