Xerox® DocuShare® – Effektivitet redefinert

Den enkleste måten å få tilgang til, dele og samarbeide på, på stedet eller i skyen.

Xerox® DocuShare® er en innholdsadministrasjonsportefølje designet for å sette i gang digital transformasjon i organisasjonen din. Enten du har 10 ansatte eller 100 000, kan det hjelpe deg til å jobbe bedre i dag som en del av din digitale transformasjonsreise.

Fang enkelt og sømløst: Ta opp, indekser og lagre strukturert og ustrukturert innhold for enklere nedlastning og hjelper kontoret ditt med å bli digitalt.

Administrer informasjon og samsvar: Kategoriser, lagre, organiser og administrer forretningsinnhold gjennom hele livssyklusen.

Samarbeid bedre: Fremme kommunikasjon gjennom samarbeidsevner på dokumentnivå som hjelper avdelinger og team til å jobbe mer effektivt.

Hold informasjonen sikker: Beskytt sensitive data og reduser organisasjonens risiko med bruker- og gruppebasert tilgang, kontrollerbar sporing og rapportering og oppbevaring.

Få tilgang til hva som helst, når som helst, hvor som helst

Bruk kraftige søkefunksjoner for å finne forretningskritisk innhold online og offline, enten det er på skrivebordet, på en mobilenhet eller en multifunksjonsskriver (MFP).

Fordeler

  • Lavere kostnader som følge av redusert papirbruk, mindre dokumentlagring og avhending, lavere energibruk og mindre frakt
  • Reduser opptil 80 % av den tiden det tar å finne viktig informasjon
  • Lag en arbeidsflyt som automatiserer godkjenning og ruting av dokumenter
  • Få tilgang til siste versjon av dokumentene når som helst, fra hvor som helst
  • Reduser CO2-utslippene og bli mer miljøvennlig
  • Sikre dokumentene dine med flere nivåer for brukertilgang og passord
  • Totalløsning fra dokumentopprettelse og datainnhenting til dokumenthåndtering i kombinasjon med våre multifunksjonsskrivere eller skannere

Les også om vår nye MFP VersaLink C415 her!

Lurer du på noe ikke nøl med å kontakt oss på 55 57 10 07 eller din lokale kontakt person. Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer best for deg og dine behov.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer