Opprettholde ren luft og rent vann

Opprettholde ren luft og rent vann

For å ta vår del for miljøet arbeider Xerox i det lange løpet for å eliminere bruken av persistente, bioakkumulerende og giftige materialer i hele leveringskjeden. Vi har implementert strenge interne standarder for en ren produksjon og har omstrukturert eller erstattet prosesser for å redusere bruken av giftige stoffer og tungmetaller drastisk. Våre produkter er sikre å bruke og kan disponeres på en ansvarlig måte for å bidra til ren luft og rent vann.

Aktuelle lenker:
Regulering av bruk av kjemikalier (RoHS og REACH)
Helse og sikkerhet i Xerox
Fakta om Xerox’ fargepulver (PDF)
Xerox CDP Water Submission (PDF 1.29 MB)
Uavhengig attestasjonsuttalelse om vannuttak, totalt avfall og PFC- og VOC-utslipp (PDF)

Eliminere giftige materialer fra leveringskjeden

  • Våre forhandlere må oppfylle Xerox’ strenge krav til kontroll av innholdet av kjemikalier i våre produkter. Xerox er medlem av Responsible Business Alliance (RBA) som har utviklet en standardbasert metode for å kontrollere at forhandlere oppfyller kravene på flere områder for sosialt ansvar, inkludert arbeidsmessige, helsemessige, sikkerhetmessige og miljøbevarende aktiviteter.
  • Les mer om hvordan vi arbeider for å eliminere giftige materialer fra vår leveringskjede på siden  Regulering av bruk av kjemikalier.

Kontrollere kjemikaliebruken i Xerox-drift og gjennom produktdesign

  • I løpet av over 20 år har vi betydelig redusert utslipp av produksjonsluft, og vi fortsetter å arbeide for å gjøre enda mer. Få mer informasjon om hvordan vi administrerer vår miljøprestasjon.
  • Vi designer produktene våre slik at vi strengt kan kontrollere utslippene av kjemikalier og støy ved bruk av utstyret. Våre aktuelle produkter har kjemiske utslippsnivåer som befinner seg godt under det som er fastsatt i internasjonale lover og forskrifter. Les mer om sikkerhet i Xerox-produktene (PDF).
  • Xerox-fargepulveret er ikke giftig og genererer ikke farlig avfall. Les mer om Xerox’ fargepulver (PDF).
  • Vann som forbrukes ved Xerox-drift hentes fra lokale kommunale leverandører som får vann fra innsjøer, elver og annet overflatevann. Avløpsvann fra produksjonsanlegg blir overvåket ved behov for å validere samsvar med lokale utslippsgrenser for sanitærkloakk. Prosessavløpsvannet blir behandlet etter behov før det slippes ut til lokale sanitæravløp.
  • Vannsparingstiltak inkluderer resirkulering av brukt vann ved omvendt osmose som etterfyllingsvann i kjøletårnene på anlegget i Wilsonville i Oregon.
  • Etter å ha nådd vannmålet vårt for 2020, satte vi et aggressivt nytt mål om å redusere vannforbruket med 20 % innen 2030 fra vår basislinje fra 2020.

Les også mer om papiret og papirsyklusen her

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer