IT-Drift fra X-Partner Bergen

Har du flere leverandører innenfor data og IT-tjenester og ønsker å forenkle dagens struktur? Snakk med noen som har lang erfaring innenfor IT-drift. Det kan vise seg å være verdifullt å ha med seg når nye budsjetter skal lages.

Har du flere leverandører innenfor data og IT-tjenester kan det bli uoversiktlig og frustrerende. Ønsker du ønsker å forenkle dagens struktur, få oversikt over data og kontroll på kostnader kan vi hjelpe deg.  

Ta kontakt med oss som har lang erfaring innenfor IT-drift og finn ut om du betaler for mye med dagens løsning.

IT-drift krever gjerne både interne og eksterne ressurser til håndtering av oppgavene som må løses. For bedrifter uten egen IT-avdeling er dette ofte en del av «to do» listen som blir nedprioritert i hverdagen. X-Partner Bergen har gode løsninger for å håndtere oppgaver som er nødvendige for å ivareta både brukere, sikkerheten til bedriftens datapark og lisenser. Vi har flere ulike modeller av outsouring: Vi kan ta ansvar for hele eller deler av bedriftens datapark, klienter og lisenshåndtering. 

I mange av de største skyløsningene er ofte backup utelatt. Skulle det da oppstå et uhell eller en feil kan store mengder data gå tapt. Vi i X-partner. har fokus på at all data skal lagres i samråd med gjeldene regelverk og ha historisk backup. Det er også viktig for oss med god brukeropplevelse og gjør vårt beste for at våre kunder skal få en sømløs IT-hverdag. 

Vi hjelper deg fra kaos til orden. Ting behøver ikke være komplisert.

Vi tilbyr:

  • Kartlegging av IT-løsning
  • IT-Support
  • Lisenser
  • Rådgivning
  • Backup løsninger
  • Nettverk
  • Virusbeskyttelse
  • Brannmurer mm.

Frigjør tid og kapital til andre investeringer og la oss sørge for at du har en sømløs IT-hverdag. Vi har forutsigbare avtaler, så du vet til enhver tid hva du betaler. Dersom du skulle trenge en bruker ekstra, litt mer lagringsplass eller ønske om mer datakraft fikser vi dette hurtig og problemfritt. 

Hos X-Partner Bergen har du et kontaktpunkt for alle dine tjenester, slik at du slipper lange køer på telefon. Ingenting er mer frustrerende enn når «ingenting virker» og du må vente i telefonkø med dårlig vente musikk! 

DRIFTSTJENESTER

Vi leverer alt fra enkelt lisenser til hosting av hele bedriftens IT-system. Få forutsigbarhet og en sikker IT-hverdag med stabile backupløsninger.

KONSULENT

Få raskt svar fra en av våre dyktige konsulenter med lang erfaring og bred kompetanse både innen Hardware og Software løsninger.

LAGRING I SKY

Lagring i skyen med historisk backup er viktigere enn noen gang. I et hav av ulike tilbydere vil vi hjelpe deg til å finne rett løsning for dere.

MICROSOFT 365

Få de viktigste Office-programmene dere trenger for en effektiv hverdag, på en lisens fra Microsoft 365. Vi hjelper deg med å velge lisensen som passer best for dere.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på tlf 55 59 07 10 eller itdrift@xpartner.no.

Ha fokus på det du kan best, og la X-Partner. sørge for at dine IT-løsninger går sømløst.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer