IT-Drift fra X-Partner Bergen

IT-drift krever ofte både interne og eksterne ressurser for å håndtere oppgavene som må løses. For bedrifter uten egen IT-avdeling blir dette ofte en del av “to-do”-listen som nedprioriteres i hverdagen.  

Hos X-Partner Bergen AS har vi gode løsninger for å håndtere oppgaver som er nødvendige for å ivareta både brukere, sikkerheten til bedriftens datapark og lisenser. Vi tilbyr flere ulike modeller for outsourcing og kan ta ansvar for hele eller deler av bedriftens datapark, klienter og lisenshåndtering. 

I mange av de største skyløsningene blir backup ofte utelatt. Skulle det da oppstå et uhell eller en feil, kan store mengder data gå tapt. Vi i X-Partner har fokus på at all data skal lagres i samsvar med gjeldende regelverk og ha historisk backup. Det er også viktig for oss å gi god brukeropplevelse og gjøre vårt beste for at våre kunder skal få en sømløs IT-hverdag. 

Har du flere leverandører innenfor data- og IT-tjenester, kan det bli uoversiktlig og frustrerende. Ønsker du å forenkle dagens struktur, få oversikt over data og kontroll på kostnadene, kan vi hjelpe deg. 

Frigjør tid og kapital til andre investeringer, og la oss sørge for at du har en sømløs IT-hverdag. Hos X-Partner Bergen tilbyr vi forutsigbare avtaler, slik at du alltid vet hva du betaler for. Trenger du en ekstra bruker, litt mer lagringsplass eller ønsker du mer datakraft? Vi fikser dette raskt og problemfritt. Med X-Partner Bergen har du et dedikert kontaktpunkt for alle dine tjenester, slik at du slipper å vente i lange telefonkøer. Ingenting er mer frustrerende enn når “ingenting virker,” og du må høre på dårlig ventemusikk mens du venter på hjelp.

Vi hjelper deg fra kaos til orden. Ting behøver ikke være komplisert.

Vi tilbyr:

  • Kartlegging av IT-løsning
  • IT-Support
  • Lisenser
  • Rådgivning
  • Backup løsninger
  • Nettverk
  • Virusbeskyttelse
  • Brannmurer mm.

DRIFTSTJENESTER

Vi leverer alt fra enkelt lisenser til hosting av hele bedriftens IT-system. Få forutsigbarhet og en sikker IT-hverdag med stabile backupløsninger.

KONSULENT

Få raskt svar fra en av våre dyktige konsulenter med lang erfaring og bred kompetanse både innen Hardware og Software løsninger.

LAGRING I SKY

Lagring i skyen med historisk backup er viktigere enn noen gang. I et hav av ulike tilbydere vil vi hjelpe deg til å finne rett løsning for dere.

MICROSOFT 365

Få de viktigste Office-programmene dere trenger for en effektiv hverdag, på en lisens fra Microsoft 365. Vi hjelper deg med å velge lisensen som passer best for dere.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på tlf 55 59 07 10 eller itdrift@xpartner.no.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer