65 > 96 tommer
Touchskjerm
Til din bedrift

Touchskjermer

Touchskjermer 1024 682 X-Partner

AV utstyr til bedrifter

X-Partner Bergen kombinerer ofte salg av kontorutstyr med AV utstyr i leveranser til bedrifter.

Det er stor etterspørsel for touchskjermer i størrelse 65 > 96 tommer. De fleste mottakere installerer selv skjermen i egnet lokale, men vi bistår gjerne hele installasjonsprosessen om ønskelig for våre kunder. Møterommet blir mer interaktivt om man ønsker å kombinere dette.

Stikkord når man skal velge en stor og moderne touchskjerm til møterommet er gjerne;

 • Trådløs tilkobling som fungerer med alle operativsystem, mobiler og nettbrett

 • Innebygget whiteboard i selve skjermen
 • 4K oppløsning og meget god bildekvalitet
 • Monitor som kan ligge, henge i tak, festes horisontalt og vertikalt på vegg.
 • 5 års garanti som standard
 • Kan enkelt laste ned tilleggsfunksjoner som eksempelvis deling av whiteboard til ytterligere touchskjermer, mobiler, PCer og nettbrett hvor man samarbeider på samme whiteboard.

Noe mer etterspør man sjelden.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering i form av leie pr. måned som et alternativ til kjøpspriser. Kontakt våre konsulenter for mer veiledning.

Vår bestselger er i3TOUCH Excellence 86″ 4K, 350 nits

i3 tilbyr et spennende alternativ til tradisjonelle interaktive bordløsninger. Vår i3TOUCH Excellence-samling av interaktive flatpaneler og tilbehør er en alt-i-ett-løsning. i3TOUCH Excellence har V-Sense-teknologi, som sikrer ekstremt rask og nøyaktig visningsinteraksjon, perfekt til bruk i kontorer og møterom!

RIKTIG, RASK OG PÅHELLIG 20-TOUCH

I3TOUCH Excellence er utstyrt med V-Sense-teknologi, noe som betyr at sensorer er plassert i hele rammen og tillater presis og rask sporing av berøringer. Den intuitive berøringsstyringen med multi-touch-teknologi gir opptil 20 samtidige berøringer. * En nøyaktig bevegelsesdeteksjon er inkludert: bruk to fingre for å rotere, maksimere eller minimere objekter på brettet. I3TOUCH Excellence gjenkjenner de vanligste bevegelsene. For å skrive, kan du bruke fingeren eller en pekepenn.

PLUG & PLAY

I3TOUCH Excellence er tilgjengelig med en OPS-spor. Denne alt-i-ett-løsningen inneholder en OPS-datamaskin med lysbilde, konfigurert med den nyeste Windows Professional. Bare slå på skjermen og begynne å jobbe umiddelbart.

ØVRIGE PRODUKTER

 • i3TOUCH Excellence 75″ 4K, 350 nits
 • i3TOUCH Excellence 65″ 4K, 350 nits

MOBILITET

Kombiner i3TOUCH med en i3FLOORSTAND for å sikre fleksibilitet og mobilitet i møterommet. Med mobilstativet kan du enkelt flytte i3TOUCH. Du kan raskt justere høyden på stativet med et trykk på en knapp.

REFERANSER

Ta gjerne kontakt med noen av våre kunder som har installert store skjermer i sine lokaler de siste månedene:

 • First Hotels (Rosenkransgaten)
 • Tidsbanken (Minde)
 • Norgeshus (Florvåg)
 • Radio Bergen 5000 (Skuteviken)
 • Blindeforbund, Kalfaret
 • Sønnico AS, Øvre Fyllingen
Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer