• 3. mai 2024

Bærekraft, fremtiden i våre hender

Bærekraft, fremtiden i våre hender

Bærekraft, fremtiden i våre hender 1000 658 Xpartner.

I dagens raskt utviklende forretningslandskap har bærekraft dukket opp som en toppprioritet for utallige selskaper. Organisasjoner over hele verden erkjenner nødvendigheten av å redusere deres miljøpåvirkning, ikke bare for å møte regulatoriske krav, men også for å tilpasse seg de økende forventningene til deres sosialt bevisste kunder og interessenter. Du har den unike muligheten til å ta opp denne viktige kundeprioriteten direkte og posisjonere deg selv som en pålitelig talsmann for mer bærekraftig praksis.

Aktivering av bærekraftig virksomhet

Vi gjør innovasjonsinvesteringer til produkter og tjenester som hjelper kundene våre til å bli mer produktive, lønnsomme og bærekraftige.

Våre innovative produkter, tjenester og prosesser fremmer bærekraftsinnsatsen ved å levere sosiale, økonomiske og miljømessige fordeler. Vi gjør dette i vår egen virksomhet, samt på arbeidsplasser, lokalsamfunn og byer rundt om i verden.

Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan forenkle arbeidet, levere mer personlige opplevelser og forbedre produktiviteten gjennom ny teknologi. Vi streber etter å koble sammen den fysiske og digitale verdenen uten å påvirke miljøet, menneskers helse og sikkerhet negativt.

Med mål om å redusere miljøpåvirkninger på tvers av verdikjeden vår, investerer vi i innovative løsninger som kan spare naturressurser og senke energiintensiteten i virksomheten vår.

Utligne miljøpåvirkningen av trykking

Vi har verktøyene og ekspertisen for å gjøre virksomheten din mer bærekraftig og effektiv. Det starter med enhetsadministrasjon for å optimalisere utskriftsinfrastrukturen med energieffektive enheter. Vi kan også bruke utskriftspolicyer, pull-utskrift og innholdsadministrasjon for å redusere papir og redusere kostnadene. Xerox har også et eget program for skogplanting og karbonkompensasjon en måte å returnere trær til skogene og kompensere for karbonutslippet fra papirproduksjon.

Hver av disse fasene er like gunstig for deg som for miljøet.

Her kan du også lese om vårt Ecobox program

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer