• 27. desember 2023

Robotic Process Automation (RPA)

Robotic Process Automation (RPA)

Robotic Process Automation (RPA) 1024 372 Xpartner.

Hva er robotprosessautomatisering?

Robotic Process Automation bruker roboter for å fullføre repeterende eller standardiserte oppgaver innen programvare. Arbeidsflyter som utelukkende er avhengige av papir og mennesker krever den enkle RPA. Ved å automatisere manuelle oppgaver på tvers av forretningsprosesser, lar Xerox ® RPA deg gjøre mer på kortere tid og med færre ressurser.

Det spiller ingen rolle hvilken størrelse virksomheten din er, eller hvilken bransje du er i. Hvis du har prosesser, har vi roboter for å automatisere dem. Og det er enkelt å komme i gang. Vi kan hjelpe deg med å lage en tilpasset løsning som gjør virksomheten din smartere, tryggere og sterkere med muligheten til å:

  • Kom i gang med forhåndslastede, klare til bruk prosesser fra vår omfattende bot-katalog.
  • Øk effektiviteten med en bot-arbeidsstyrke som gir omfattende automatisering på tvers av en rekke viktige forretningsprosesser.
  • Få bedre kostnadssynlighet med forenklet prissetting som inkluderer bot, botkonfigurasjon, distribusjon, støtte og mye mer.
  • Se nøyaktig hvor mye tid og penger bot-arbeidsstyrken din sparer deg med en ROI-kalkulator.
  • Få fart med skyen eller lokal distribusjon. De fleste distribusjoner tar bare noen få uker.

Les mer om Xerox nye VersaLink C415 her

Hva om du kunne sette verdslige, repeterende oppgaver på autopilot?

Organisasjoner av alle størrelser står overfor mange store endringer. I den daglige stokkingen av å styre driften og følge med i tiden, har nye utfordringer forsterket gamle smertepunkter. Trange budsjetter. Hybrid arbeidsstyrke. Og tidkrevende manuelle oppgaver som holder virksomheten i gang, men som ikke nødvendigvis vokser. Robotic Process Automation (RPA) kan lette byrden på virksomheten din, og frigjøre ansatte til å innovere, legge strategier og ligge i forkant av konkurrentene.

Hvordan brukes robotprosessautomatisering?

Robotic process automation (RPA) brukes til å transformere forretningsprosesser og arbeidsflyter på tvers av ulike bransjer ved å automatisere repeterende og regelbaserte oppgaver. Her er hvordan Xerox driver effektivitet og produktivitet gjennom vår RPA-plattform:

Dokumentbehandling og -administrasjon : RPA-løsninger brukes for å automatisere dokumentrelaterte oppgaver, som skanning, datautvinning, indeksering og arkivering. Dette effektiviserer dokumentbehandlingsprosesser, reduserer manuelle feil og fremskynder informasjonsinnhenting.

Faktura- og betalingsbehandling : Brukes til å automatisere ende-til-ende fakturabehandlingssyklusen. Dette inkluderer datautvinning fra fakturaer, validering, godkjenningsruting og betalingsbehandling, noe som fører til raskere omløpstider for fakturaer og forbedret kontantstrømstyring.

Kundeservice og støtte : Hjelper organisasjoner med å forbedre kundeservicen ved å automatisere rutinemessige forespørsler, ordrebehandling og problemløsning. Chatbots og virtuelle assistenter drevet av RPA kan tilby 24/7 support, noe som forbedrer kundetilfredsheten.

HR- og medarbeider-onboarding : Xerox RPA utnyttes for å strømlinjeforme HR-prosesser, som for eksempel introduksjon av ansatte, lønnsbehandling og fordelsadministrasjon. Den automatiserer oppgaver som dataregistrering, dokumentgenerering og samsvarskontroller, slik at HR-team kan fokusere på strategiske aktiviteter.

Supply Chain Optimization : RPA-løsninger optimaliserer forsyningskjedeoperasjoner ved å automatisere etterspørselsprognoser, ordrebehandling, lagerstyring og leverandørkommunikasjon. Dette fører til reduserte ledetider, lavere kostnader og forbedret lagernøyaktighet.

Økonomi og regnskap : Brukes for å automatisere økonomiske prosesser, inkludert leverandørgjeld og fordringer, finansiell rapportering og avstemming. Det sikrer nøyaktighet, samsvar og raskere økonomiske sluttsykluser.

Helsekrav og fakturering : I helsesektoren automatiserer Xerox RPA kravbehandling, kvalifikasjonsbekreftelse og fakturering, reduserer kravavslag, forbedrer inntektssyklusstyringen og forbedrer pasientopplevelsene.

Produksjon og kvalitetskontroll : Hjelper produsenter med å automatisere kvalitetskontrollprosesser ved å overvåke produksjonslinjer, oppdage defekter og utløse korrigerende handlinger. Dette forbedrer produktkvaliteten og reduserer produksjonsstans.

Legal Document Management : På det juridiske feltet brukes Xerox RPA til dokumentgjennomgang, kategorisering og due diligence. Det fremskynder de dokumentintensive prosessene knyttet til rettssaker og transaksjoner.

Datasikkerhet og samsvar : Bidrar til å sikre datasikkerhet og samsvar ved å automatisere sikkerhetskopiering av data, tilgangskontroll og opprettelse av revisjonsspor. Det hjelper også med å administrere retningslinjer for datalagring og svare på datasikkerhetshendelser.

IT-drift og helpdesk-støtte : Automatiserer rutinemessige IT-oppgaver som brukerklargjøring, tilbakestilling av passord og programvareoppdateringer, slik at IT-team kan fokusere på strategiske prosjekter og komplekse tekniske problemer.

RPA er en allsidig teknologi som kan tilpasses for å møte spesifikke forretningsbehov, drive driftseffektivitet, redusere kostnader, forbedre nøyaktigheten og forbedre den generelle kunde- og ansatteopplevelsen. Ved å automatisere repeterende oppgaver lar Xerox RPA organisasjoner allokere ressursene sine mer strategisk og tilpasse seg de skiftende kravene i den digitale tidsalderen.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer