• 16. mai 2024

Bygg motstandskraft mot cybercrime

Bygg motstandskraft mot cybercrime

Bygg motstandskraft mot cybercrime 204 192 Xpartner.

Slik hjelper vi deg med å øke din organisasjons motstandsdyktighet imperativ fra en reaktiv til proaktiv og deretter progressiv resultatbasert tilnærming, fra minst til mest moden:

Reaktiv / trusselbasert motstandskraft

Det er et smertefullt sted å være, men også noe alle team går gjennom fra tid til annen: ditt primære fokus er å rette opp umiddelbare hendelser og forhindre at de skjer igjen. Derfor vil du treffe, eller gå tilbake til Proaktiv eller risiko- og aktivabasert motstandskraft.

Proaktiv eller risiko- og aktivabasert motstandskraft

Du er opptatt av  å administrere organisasjonens angrepsoverflate  og  identifisere sikkerhetstrusler og -svakheter før de skjer . Den kan enten gjøre dette alene eller – mer sannsynlig – ved hjelp av administrerte tjenester og andre outsourcede funksjoner.

Vi  sporer, vurderer og tildeler en prioritet til store risikoer , og det er et program og en kultur på plass for å  opprettholde sikkerhetskontroller som hjelper deg å redusere disse risikoene . Neste steg er progressiv eller resultatbasert motstandskraft.

Progressiv eller resultatbasert motstandskraft

Cybersikkerhetsteamets primære rolle og ansvar er todelt: Minimer risiko og få mest mulig ut av god sikkerhet. Hvordan? Vel, du har hevet deg over kompleksiteten i daglig cybersikkerhet, taklet kompetansemangel og kan ta en «Ja, og…»-tilnærming for å bidra til organisasjonsstrategier.

Denne siste evnen er kritisk; det sikrer at organisasjonen din har en sterk cybersikkerhet gjennom hjertet, og cybersikkerhetsmål og aktiviteter er virkelig sammenføyd med forretningsmål og nøkkelaktiviteter – og følges opp.

En virkelig test på suksess er at denne tilnærmingen har spredt seg utover cybersikkerhetsteamet ditt og ganske enkelt er en del av organisasjonens kultur. Det bidrar også til de neste to resultatene: Konkurranseevne og Produktivitet .

Les mer om WithSecure fra x-Partner Bergen her!

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer