• 7. september 2023

Xerox samfunnsansvar 2022

Xerox samfunnsansvar 2022

Xerox samfunnsansvar 2022 1024 651 Xpartner.

Å være ansvarlig som global borger er en uløselig del av vår arv, og vi opprettholder de høyeste idealer for integritet, innovasjon og fortreffelighet i alt vi gjør. Vi gjør investeringer i innovasjon om til teknologi og tjenester som hjelper kundene våre til å bli mer produktive, lønnsomme og bærekraftige. Vi gjør dette med de samme kjerneverdiene som grunnleggeren vår etablerte for flere tiår siden. Lær mer om hvordan vi driver virksomheten på en etisk, miljømessig og sosialt bevisst måte for å hjelpe kundene våre, styrke våre ansatte og beskytte planeten vår

Xerox vurderer samfunnsansvarstemaer som er viktige for interessentene våre samt de temaene der vi kan ha størst økonomisk, sosial og miljømessig innvirkning på lokalt, regionalt og globalt nivå. Vi oppdaterer vesentlighetsvurderingen vår i gjennomsnitt hvert 2.–3. år I 2023 engasjerte Xerox en tredjepart til å lede oss gjennom en konsekvensvurdering for dobbel vesentlighet. Se detaljert informasjon om prosessen, listen over vesentlige temaer og viktige innsikter og observasjoner.

Vi vurderer bedriftens samfunnsansvar (corporate social responsibility(CSR))-emner som er viktige for våre interessenter og de der vi kan ha størst økonomisk, sosial og miljømessig påvirkning på lokalt, regionalt og globalt nivå. Vi oppdaterer vår vesentlighetsvurdering i gjennomsnitt hvert 2.-3. år. I år, fikk vi en tredjepart til å gjennomføre en konsekvensvurdering av dobbel vesentlighet. Dobbel materialitet inkluderer å forstå ikke bare virkningen av Xerox på miljø og samfunn, men innvirkningen av disse problemene på vår forretningssuksess. Disse viktige vurderingene presenteres på vårt CSR-råd møter for gjennomgang og avmelding.

Business for Social Responsibility (BSR) sitt team av globalebærekraftseksperter utførte vurderingen etter metoden nedenfor:

• Identifisert en liste over problemer.
• Holdt en serie intervjuer for å forstå interne og eksterne interessentperspektiver.
• Syntetiserte og vurderte problemene basert på innvirkning av forretningsverdi og innvirkning på samfunnet og miljøet, ved å bruke sannsynlighet og alvorlighetsgrad som kriterier.
• Prioriterte resultatene og ga vesentlighetsmatrisen.

De høyt prioriterte materielle temaene som dukket opp var:

• Klima forandringer
• Forsyningskjede anskaffelser, mangfold og selskapsgjennomgang
• Miljøpåvirkninger av produkter og tjenester, og sirkularitet
• Fremvoksende teknologier og etikk, personvern og ansvarlig databruk
• Talentrekruttering, oppbevaring og utvikling

Den fullstendige listen over problemstillinger som er vurdert kan ses i matrisen under. I tillegg ga BSR viktige innsikter og observasjoner som vil være brukes til å drive vår Enterprise Risk Management-strategi for de neste årene.

2023 Materialitetsmatrise

Les mer om Xerox årsrapport for samfunsansvar her

Og Xerox fremdriftsoversikt her

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer