• 23. august 2023

Sikker utskrift med XEROX® Secure print

Sikker utskrift med XEROX® Secure print

Sikker utskrift med XEROX® Secure print 1024 248 Xpartner.

Har du kontroll på dine utskrifter?

I dag jobber ca. 54% av ansatte med konfidensielle dokumenter, med sikkerutsrkrift er du sikret at ikke sensitiv informasjon havner i feile hender. Det er dessverre ikke uvanlig med ugunstige rutiner der dokumenter blir printet i et åpent kontorlandskap og hentet ved en senere anledning. Med Xerox Secureprint slipper man dette, med et par taste klikk setter man en kode på dokumentet som skal printes og legger det i kø. Neste gang man passerer skriveren logger man enkelt inn med samme kode og dokumentet frigjøres fra køen. Enkel og sikkert.

Nøkkelfunksjoner

  • Hindrer uautorisert tilgang til skriverfunksjoner, inkludert utskrift, kopiering, skanning og faks
  • Kortbasert brukeridentifikasjon lar brukerne logge seg inn på multifunksjonsmaskinen med et ID-kort de allerede har, en PIN-kode eller begge deler, for ekstra sikkerhetsklarering
  • Skriv ut hvor som helst til hvilken som helst skriver for sikkert henting av utskrifter på en Xerox-skriver eller ikke-Xerox skriver som har PrintSafe Access aktivert.
  • Utskriftsfleksibilitet med Xerox Extensible Interface Platform (EIP)-aktiverte enheter lar brukere:
  • velge dokumentene som skal frigis eller lagres/slettes fra deres egen autentiserte utskriftskø
  • bestemme antall kopier, sider med bilder og fargevalg per dokument etter behov
  • Fleksible utskriftsarbeidsflyter tillater direkte utskrift eller bruker en arbeidsflytprintserver.

 

Våre løsninger gir sikker utskriftsautentisering på alle dine multifunksjonsskrivere, inkludert Xerox®-enheter og enheter fra andre leverandører.

Personvern oppsett for X-Partner

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personlige preferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke din erfaring på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer